Nova romansa Breda Pita za mnoge je predstavljala iznenađenje, ali to da se on već devet meseci viđa sa nemačkim modelom Nikol Poturalski za Anđelinu Džoli verovatno nije nikakva novost.

Pedesetšestogodišnji holivudski glumac nedavno je viđen kako se ukrcava u privatni avion sa svojom devojkom u Parizu, kako bi je odveo u svoj dvorac na jugu Francuske. Par se ljubio na aerodromu, a za to vreme je njegova bivša supruga, Anđelina Džoli, pazila na šestoro dece koje ima iz braka s njim, navodi "Miror", implicirajući da je Bred Pit uradio nešto nedolično i pogrešno.

Pozivajući se na neimenovani izvor iz "Holivudskog života", "Miror" kaže da je Anđelina zabrinuta za to kako će Pitova nova veza uticati na njegov odnos sa decom. "Ona samo brine kako će to uticati na mališane, ne zanima je njegov ljubavni život," kaže "izvor", koji u nekim momentima neodoljivo podseća na privatnu poruku koju bivša supruga upućuje Pitu - "Ona odavno nema nikakva osećanja prema njemu, to nije tema," objašnjava izvor.

A tema je, prema njegovim rečima, to da je glumica svo svoje vreme posvetila deci, dok se on zanima svojom novom ljubavlju (kao da je ljubav nešto loše).

Glumičin ljubavni život je za to vreme u drugom planu. "Ona samo brine da deca budu dobro. Nastaviće da provodi vreme s njima iz dana u dan da bi se osetili voljenim i dobili svu potrebnu podršku. To je njen prioritet i tako će ostati," nastavlja izvor. "Njoj je na prvom mestu majčinstvo. I na drugom i na trećem. Ona želi da bude upamćena kao majka i kao neko ko menja svet nabolje."

Ipak, kad se povede reč o karijeri, nepobitno je da Anđelina i dalje glumi i režira, što je posao koji zahteva veoma mnogo vremena i posvećenosti. "To radi zato što želi da se njen glas čuje, za nju je to veoma važan posao," objašnjava izvor. 

Da li se i vama čini da je ovo privatna poruka koju je Anđelina Džoli poslala Bredu Pitu preko tabloida?