Kao što je već poznato, Bred Pit i Anđelina Džoli već godinama unazad vode borbu oko starateljstva nad šestoro dece. Strani mediji su novosti o popularnom paru prenosili detaljno, te je tako vest da je Anđelina Džoli nekoliko puta namerno odlagala suđenje napravila potpunu pometnju.

Tada je glumica tražila da se iz postupka izuzme sudija koji je vodio slučaj, zbog činjenice da se poznaje sa Bredom Pitom.

„Sve što moj klijent traži jeste pošteno suđenje zasnovano na činjenicama, bez posebne privilegije za jednu stranku. Jedini uslov zahvaljujući kojem stranke mogu da veruju suđenju je da obezbede transparentnost i nepristrasnost za sve učesnike“, izjavila je tada Anđelinina advokatica Samanta.

Ipak, izgleda da je dugogodišnjoj borbi između bivših supružnika došao kraj. Kako prenose strani mediji, brigu za šestoro dece preuzima oskarovac Bred Pit.

Prema pisanju tabloida New Idea, holivudski zavodnik ne krije sreću zbog konačnog ishoda. Iako zvanični dokazi još nisu objavljeni, izvori za ovaj list tvrde da je celokupnoj borbi došao kraj, iz koje je, kao pobednik, izašao upravo Bred Pit.