Holivudska glumica Anđelina Džoli prisustvovala je nedavno na promociji svog novog filma "Oni koji mi žele smrt" i tom prilikom odgovarla je na pitanja novinara. Dugo nismo imali prilike da je gledamo na platnu, niti se bavila rediteljskim poslom.

Upravo to je zanimalo i sve prisutne novinare koji su joj postavili pitanje zašto je napravila tako veliku pauzu između dva projekta. - U tome me je sprečavala zahtevna porodična situacija - kratko je odgovorila Džolijeva, misleći na razvod od glumca Breda Pita i borbu za starateljstvo.

anđelina džoli
Max Tollworthy / Goff Photos / Profimedia 

Inače, glumica sve čini kako bi njeni naslednici, blizanci Noks i Vivijan, Šajlo, Zahara, Paks i Medoks, na najbezbolniji način prošli kroz težak period, pa sa njima najviše vremena provodi kod kuće i brine o njima.

- Nikada sebe nisam zamišljala kao mamu u tradicionalnom smislu. Osećam da mi za to nedostaju sve veštine i da nisam dobra, ali se snalazim. Deca su mi poprilično otporna, izdržljiva, lako se prilagođavaju i pomažu mi.

anđelina džoli i bred pit sa decom
- / Backgrid USA / Profimedia 

Volim što su porasli, pa sada mogu sa njima da sedim celu noć i razgovaram - završila je glumica, koja je sa bivšim mužem u lošim odnosima i bori se s njim oko starateljstva nad decom.

Podsetimo Anđelina je nedavno optužila Breda za porodično nasilje, što je on negirao.

Ubrzo nakon što je par podneo zahtev za razvod 2016. godine, otkriveno je da su Breda Pita istraživali FBI i socijalne službe u Los Anđelesu zbog prijave da je u privatnom avionu verbalno i fizički napao svoju decu, ali ipak je oslobođen.

bred pit
Shutterstock 

- Bred se oseća kao da je sve više i više izolovan od svoje dece i zbog toga je slomljen- rekao je izvor blizak paru.

Izvori su dodali da je to sve pokušaji da se u javnosti iznese lažna slika o Bredu i da na taj način Anđelina dobije puno starateljstvo nad decom.