ROĐENA KAO DEVOJČICA, ALI ODUVEK JE ŽELELA DA BUDE DEČAK: Transformacija ćerke Anđeline i Breda, danas se zove Džon

Bred je o odgoju Šilou, odnosno Džona, prvi put progovorio 2008. godine kod Opre Vinfri i tada otkrio kako je zovu muškim imenom.

Deca slavnih koja su transrodna
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

45-godišnja glumica Anđelina Džoli majka je šestoro dece. Lepotica je usvojila troje dece, a zatim rodila troje u braku s kolegom Bredom Pitom koji je zbog nje ostavio prvu suprugu Dženifer Aniston.

Najstarijeg sina Medoksa koji danas ima 19 godina, Anđelina je ussvojila u Kambodži kada je snimala popularni film o junakinji Lari Kroft. Medoks je tada imao samo sedam meseci.

Tri godine kasnije, 2005. godine, Anđelina je usvojila i šestomesečnu ćerku Zaharu iz Etiopije, a tada je s njom po nju otišao Bred Pit s kojim je iste godine započela vezu. Već sledeće godine Bred je usvojio Medoksa i Zaharu koji su dobili prezime Džoli-Pit.

Iste godine u Namibiji je rođeno njihovo prvo biološko dete, Šilu Nouvel, a bračni par prodao je ekskluzivne fotografije časopisima People i Hello! za nešto više od 7 miliona dolara koje su zatim donirali UNICEF-u.

bred pit, silou dzoli pit
MAQUAIRE / ANGELI / Bestimage / Profimedia 

U martu 2007. godine porodici se pridružio još jedan član, trogodišnji Paks Tien iz sirotišta u Vijetnamu. 2008. godine tokom filmskog festivala u Kanu, Anđelina je potvrdila da čeka blizance. Dva meseca nakon toga rođeni su Knoks Leon i Vivijan Marselin, a paparaci su dežurali pune dve nedelje ispred bolnice u Nici kako bi dobili prve fotografije mame i mališana. Prve fotke bračni par je prodao istim časopisima za vrtoglavih 14 miliona dolara, a sav novac uplaćen je njihovoj humanitarnoj organizaciji. Bio je to najveći iznos ikad uplaćen za fotke beba poznatog para.

Od razvoda od Breda nakon samo dve godine braka 2016. godine, Anđelina se može videti isključivo u društvu dece, a nakon pet godina mučne sudske bitke, sud je prošlog utorka omogućio Bradu zajedničko starateljstvo nad decom, čemu se glumica jako protivila iz svojih razloga. Navodno je Bred samo hteo više zajedničkog vremena s njima, a sudija smatra kako je Anđelinino svedočenje bilo neutemeljeno.

andjelina dzoli sa decom
Karl Larsen / INSTAR Images / Profimedia 

"Laknulo mu je", kratko je komentirao Bredov prijatelj presudu.

Od sve dece, medijima je svakako najzanimljivija Šilou koja je napunila 15 godina. Već se godinama šuška kako ćerka slavnog para želi da bude dečak, a od prošle godine se navodno zove Džon.

Bred je o odgoju Šilou, odnosno Džona, prvi put progovorio 2008. godine kod Opre Vinfri i tada otkrio kako je zovu muškim imenom, dok se Anđelina ovim povodom oglasila dve godine kasnije kada je izjavila kako je sve počelo kada je Džon imao tri godine.

silou dzoli pit, andjelina dzoli
WCP,bruce,javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ona želi biti dečko, pa smo joj odsekli svu kosu. Ona voli da nosi mušku odeću i misli da je jedna od braće", rekla je tada glumica koja u potpunosti podržava takvu odluku od samog početka. Kako prenose strani mediji, navodno će Šilou/Džon promeniti i pol, a mnogi ovo dete već slave kao LGBTQ ikonu.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši