Ipak, Šajlo, prvo biološko dete Breda Pita iAnđeline Džoli, godinama ne može da se pomiri sa činjenicom da je "zarobljena" u telu devojčice, što je bio glavni razlog da započne hormonsku terapiju, da bi konačno i promenila pol.

Šajlo je još pre nekoliko godina počela da se oblači kao dečak, da bi skoro promenila ime u Džon.

Bred je o problemu koji ima Šajlo, odnosno Džon, prvi put progovorio 2008. godine kod Opre Vinfri i tada otkrio kako je zovu muškim imenima, dok se Anđelina izjasnila dve godine kasnije izjavivši kako je sve počelo kada je Džon imao tri godine.

Bred Pit-Anđelina Džoli-ćerka-promena pola
Shutterstock 

"Ona želi da bude dečak, pa smo joj isekli svu kosu. Voli da nosi mušku odeću i misli da je jedna od braće", rekla je tada Endži koja u potpunosti podržava ćerkinu odluku od samog početka. Poznato je da je njena kći i službeno promenila ime u februaru ove godine, a strani mediji navode kako je sada sve spremno i za operaciju promene pola.

"Džon će ići na operaciju, ako sve bude išlo po planu, sredinom naredne godine. Veoma se raduje i jedva čeka da postane muškarac. Endži je veoma brižna i prolazi kroz sve te trenutke s njim", rekao je izvor za američke medije.

Cela porodica navodno je presrećna jer će se Džonu uskoro ostvariti najveća životna želja, ali niko od članova porodice još uvek nije potvrdio da će se operacija zaista dogoditi sledeće godine. 

Bred Pit-Anđelina Džoli-ćerka-promena pola
Shutterstock