Vremena kada je svoje brojne tetovaže ponosno isticala u izazovnim odevnim komadima daleko su iza nje. Poznata glumica Anđelina Džoli svoj stil odevanja drastično je promenila, priklonivši se modnom minimalizmu i eleganciji.

Sa svojom 12- godišnjom ćerkom Vivijan, Anđelina nije uspela proći nezapaženo paparacima okupljenim u gradskoj četvrti u Los Anđelesu.

Poznati dvojac vikend je iskoristio za šopng, a slavna glumica i ovaj put pažnju je plenila svojom elegantnom, odevnom kombinacijom.

Modni minimalizam uvek je moderan bez obzira na aktualne modne trendove, a jedna od zasigurno najpoznatijih obožavateljki takvog stila je i sjajno odevena holivudska lepotica Anđelina Džoli koja vrlo retko nosi upečatljive printove ili boje.

anđelina džoli -
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kao velika ljubiteljka ove modne estetike, ovaj put istakla ju je pojavom u lepršavom modelu crne haljine s detaljem zvonastih rukava i stegnutim strukom, zahvaljujući kojemu je suptilno naglasila liniju.

Svoje minimalističke kombinacije, Anđelina neretko začini dizajnerskom obućom, a njen odabir ovaj put pao je na papuče o kojima smo već pisali, a koje izdužuju noge i fenomenlano se uklapaju uz suknje i haljine. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Anđelina Džoli