Slavna lepotica u privatno vreme gotovo nikad ne nosi obuću s visokim potpeticama i preferira modele cipela sa ravnim đonom, a upravo su takve i njene natikače koje izgledaju fenomenalno na mnogobrojne kombinacije

Anđelina Džoli najčešće nosi obuću s niskom ili vrlo malom potpeticom u boji kože koja vizualno dodatno produžuje telo. 

U njenom ormaru može se naći sve od bež štikli Christiana Louboutina s kitten-potpeticom preko Diorovih niskih natikača do balerinki ravnog đona brenda Chloe. 

Svoju kolekciju bež cipela nedavno je oplemenila još jednim zanimljivim brendom – i to italijanske modne kuće Salvatore Ferragamo.

Anđelina Džoli
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tačnije, odabrala je kožne natikače Gancini s otvorenim prstima i malom blok-potpeticom koje su vrlo praktične i udobne za nošenje, a opet elegantne i lako uklopljive.  

Za ležerni izlazak u šoping sa ćerkom, Anđelina je odabrala kombinaciju u kakvoj je često viđamo. Običnu dugačku crnu haljinu malo šireg kroja sa zanimljivim balon rukavima i papučama koje se popularno nazivaju - natikače. 

Ova vrsta sandali našla se na Vogue listi obuće koja će biti u trendu ovog leta.

I dok se na crvenom tepihu najčešće pojavljuje u cipelama s vrtoglavom potpeticom, Anđelina Džoli privatno voli udobnije modele.

anđelina džoli
P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia