Osim činjenice da je vreme u najmanju ruku božanstveno, ono što posebno volimo kod leta su lagane kombinacije, a što se tiče modnih dodataka, neodoljive sandale na nisku petu nameću se kao trend s kojim nema greške!
Pri odabiru letnje obuće, udobnost i multifunkcionalnost su prve stavke koje moraju biti na visokom nivou da bi se papuče ili sandale našle u našoj korpi.

Iz sezone u sezonu, omiljeni brendovi nas iznenade prelepim modelima koji privlače apsolutno svu pažnju i podstiču nas na kreiranje brojnih zanimljivih modnih kombinacija.

Ovoga puta, posetili smo Zarin sajt i naišli na ravne papuče koje dolaze u bež boji, dok su joj kaiševi transparentni i ukrašeni predivnim efektnim biserima.

Upravo su biseri taj detalj koji ovaj model čini toliko posebnim, a činjenica da ove papuče možemo kombinovati u dnevnim i večernjim prilikama je dovoljan razlog da ih što pre udomimo u svoju kolekciju obuće.

Ukoliko ih nameravamo nositi u dnevnim outfitima, biserne papuče se sjajno slažu uz lepšave letnje haljine, kratke pantalone ili kombinezone, dok za veče sjajno pristaju nešto glamuroznijim komadima u vidu trendi odela sa bermudama ili svilenim suknjama i haljinama.

Mogućnosti je i više nego mnogo, a kako bi se ovaj model što pre našao na vašim policama zavirite na Zara sajt i poručite ga po ceni od 3,290 dinara.

zara biserne papuče
Print Screen/Zara