Ana Ivanović je prepoznatljiva po svedenom i elegantnom oblačenju, što predstavlja inspiraciju ženama u većini životnih dobi jer je jednostavan stil praktično prilagodljiv svima.

Iako je njen stil uvek u skladu sa najnovijim trendovima, u suštini je vrlo odmeren i s pravim balansom nosi romantične haljine koje ističu njenu prefinjenu ženstvenost.

Sudeći po njenom Instagramu, Ana voli haljine midi dužine, koje su idealan izbor jer su prilično praktične za sve prilike.

Pri odabiru haljine, uvek je zahvalno da odaberete krojeve koji naglašavaju struk, kao i one lepršave i od materijala koji podnose vrućine koje nam uskoro slede. Umesto smele dužine, veliki plus je da se ipak odlučite za neke preko kolena kako bi bile pogodne i za poslovne prilike.

Prelistali smo Instagram profil Ane Ivanović i pronašli 3 modela haljina koja vam mogu poslužiti kao koristan vodič pri sledećoj kupovini.

Otkrivena ramena

Ramena i ključne kosti su jedan od ženstvenijih detalja koje žena može da pokaže. Nije otkriveno mnogo kože tako da je ovakav tip odeće pogodno nositi bilo gde, na plažu, večeru, kafić... Jednostavno ide uz sve jer je istovremeno elegantan i opušten. Ovaj zanimljiv morski dezen haljine upotpunila je papučama sa niskom potpeticom koje su ponovo vratile na listu trendova!

Basic haljina

Ili kako bismo je još nazvali- dnevna haljina. Jedan ovakav model svakako bi trebalo imati u ormaru za prilike kada vam treba nešto malo više od farmerica i obične majice. Svakako jedna od haljina u kojoj možete provesti čitavo leto i ne osetiti bilo kakvu nelagodu. Udoban model od prirodnih materijala koji možete nositi na ravne cipele ili one s visokom potpeticom je uvek pun pogodak!

Ženstvena

Model koji se nalazi između dnevne i formalne haljine. Možete je nositi na događaje kao što su opuštenija druženja ili večernji izlasci, kao i prijatne večernje šetnje korzom. Detalji poput tankih bretela i isečak na stomaku su ovu neodoljivu haljinu učinili još primamljivijom.