UNIVERZALNI KOMAD KOJI STOJI SVIMA: Spas kada nemamo šta da obučemo, a H&M-a i Zare imaju SJAJNU PONUDU

Najmoderniji komad iz muškog garderobera kojim žene rado eksperimentišu jeste košulja.

Freepik 

S obzirom na to da su haljine idealan način, da olakšamo osmišljavanje dnevnog outfita, ovaj model, postaće naš omiljeni izbor, za kežual, dnevne kombinacije, u kojima ćemo se osećati udobno, a moderno.

Ovaj univerzalni komad može biti pravi izbor za večernji izlazak, šetnju gradom pa čak i plažom. Njegova prednost je što ga možete nositi na različite načine, poigrati se sa stilizovanjem i uvek izgledati drugačije i šik.

Razlog zbog kojeg veliki broj žena obožava ovaj odevni komad je što je vrlo udoban, komforan i ležeran, lako se kombinuje sa asesoarima i uz njihovu pomoć može svaki put da izgleda drugačije.

Haljina-košulje odgovaraju devojkama sa bilo kojim oblikom tela i veoma su funkcionalne. Haljina klasičnog kroja koja liči na mušku košulju može se nositi kao zaseban komad garderobe ili u različitim kombinacijama. 

haljina
Shutterstock 

One malo kraćeg kroja možete nositi kao tuniku, ali i kao haljinu, a njena svestranost vas ne može ni na koji način ograničiti u eksperimentisanju i isprobavanju različitih stilova.

Košulja-haljine nikada nisu bile toliko popularne i sada je pravo vreme da isprobate jednu...

Upoznati smo sa mnogobrojnim kolekcijama nama omiljenih brendova H&M i Zara, a u svakoj možemo pronaći odevne komade po svojoj meri i stilu.

Print Screen/ H&M Košulja- haljina ZARA i H&M

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši