Osim što je jedna od najuspešnijih domaćih di-džejeva, Aleksandra Duende uspešna je i u mnogim drugim oblastima. Osim muzičkih setova, kreira unikatan nakit i odeću, a pored toga posetila je mnoge zanimljive destinacije.

Aleksandra Duende je modna dizajnerka koja je osnovala jedinstven, održiv brend Daire World, namenjen jakim ženama koje su istovremeno praktične i spiritualne.

Kao inspiraciju svih njenih kreacija ističe slobodu. Sloboda kretanja, govora, izražavanja i nesputanost u svakom smislu.
Cilj njenog brenda jeste da stvara odeću od prirodnih materijala i da žena ili devojka može da bude u jednoj Daire kombinaciji od jutarnje kafe do nekog večernjeg događaja.

aleksandra duende
Wanted! 

Ono čega se čvrsto drži u kreiranju odeće jeste da stvara kolekcije koje se ne svode samo na jednu sezonu. Trudi se da ono što napravi bude nosivo u raznim vremenskim prilikama i kombinacijama, tako da ženi ili devojci ne dosadi komad posle nekoliko nošenja.

Drugačiji, pomeren i stil koji odiše pozitivnim vibracijama je autentičan za ovu svestranu devojku.

Izdvojili smo nekoliko njenih najzanimljivijih kombinacija koje ćemo već u narednim danima pokušati da iskopiramo!

Zemljane boje i lagani komadi odeće su imperativ njenog svakodnevnog autfita. Ponekad se odluči i na razigranije boje, kao što je to bilo ovoga puta sa šarenim štrikanim kardiganom i kapom.

Široka haljina košulja iz kolekcije njenog brenda Daire je tako ona! Jednom prilikom je izjavila da je jako bitno da uvek stojite iza svog stila jer je to, po njenom mišljenju, jako lična stvar i treba da bude odraz onoga sto zaista jesmo, a njoj to definitivno uspešno polazi za rukom!