Nekadašnja Mis univerzuma Olivija Kulpo, blogerka i model inspiracija je mnogim ženama kada je reč o modi. Njena stranica Instagramu bogata je raznim modnim kombinacijama, a svojim poslednjim stajlingom uspela je mnoge da oduševi.

Olivija je uslikana prilikom napuštanja poslovnog sastanka, a u njen stajling smo se "zaljubile". Tačije, u suknju. 

Paparaci su lepu blogerku uhvatili tokom napuštanja sastanka dok je sa svojim asistentom odlazila na ručak, a za ovu priliku Olivija je obukla beli top, suknju neobičnog kroja u krem boji, dok je oko struka imala tanak kamel kaiš, a u rukama je nosila malu tašnu u identičnoj boji.

olivija kulpo
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Što se tiče obuće, Kulpova se ovaj put odlučila za trendi papuče sa visokom potpeticom koje su se slagale sa bojom njene suknje, kosa joj je bila puštena, a od nakita je nosila jednostavne, male minđuše.

Kako tvrde modni stručnjaci, suknje nalik ovoj biće apsolutni trend za proleće i leto 2021. Ukoliko vam se dopada kombinovanje topa i suknje na ovaj način, sledite Olivijin primer i nećte pogrešiti.

Pored suknji nalik ovoj, nećete pogrešiti ukoliko se odlučiti i za satenske ili suknje od tila koje su i danas popularne kod mnogih devojaka koje se trude da istaknu originalnost i kreativnost, ovim neobičnim kreacijama.

Suknje od tila su savršen način da probudite vintage magiju vašim izgledom. Fokusirajte se na nakit i detalje. Za dnevne izlaske odaberite baletanke, dok za večernje izlaske suknje od tila možete nositi sa visokim potpeticama.

Ove raskošne suknje veoma lepo izgledaju u kombinaciji sa ravnim čizmama i kožnom jaknom. Izgled balerine svakako možete izbeći ako uključite svoju maštu i kreativnost.