Manekenka Olivija Kulpo sa razlogom je jedna od najlepših žena sveta. 

Uostalom, možemo slobodno reći da za to ima dokaz "crno na belo" jer ima čak dve titule - Miss USA i Miss Universe.

Jedan pogled na njen profil i biće vam jasno zbog čega je krunisana, a Olivija je nakon takmičenja izgradfila pravo malo influenserko carstvo. 

Ne samo što se okušala kao manekenka i voditeljka, već je i na Instagramu prati armija fanova, odnosno, nešto malo manje od 5 miliona. "Sitnica", zar ne?

Naravno, to takođe znači da i te kako vodi računa šta kači na društvene mreže. Svaka njena fotografija pažljivo je odabrana, a lepa Olivija uvek vodi računa kako izgleda u javnosti. 

Teško da će je paparaci uhvatiti nespremnu ili, ne daj bože, da nije doterana. Tako je bilo i kada su je paparaci uhvatili u šetnji sa dečkom, američkim fudbalerom Kristijanom MeKafreiem od kog se ne odvaja.

olivija kulpo
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, slavna lepotica nije imala pre njega sreće u ljubavi. Dugogodišnja veza sa muzičarom Nikom Džonasom neslavno je propala, a dok se nadala veridbi, on je planirao raskid.

Nakon toga je uplovio u vezu sa glumicom Prijankom Čoprom, koju je zaprosio nakon samo dva meseca. Zatim je bio još jedan sportista, Dani Amendola sa kojim je živela bajku, ali pričalo se da nije mogao da se smiri kada su u pitanju druge lepotice. Da stvar bude gora, nakon raskida, zvezda NFL-a na društvenim mrežama napisao je poduži status sa svim detaljima njihove veze u kom je objasnio kako pravi razliku između privatnog i društvenog života, dok je njegova bivša devojka želela da dokumentuje i otkrije sve, što mu je veoma smetalo. 

"Olivija želi da je primete kako na mrežama tako i u Holivudu, samo da bi zaradila mnogo novca. Igram iz poštovanja. Imali smo lepih trenutaka i znao sam da grešim, ali i ona je znala! Seks je bio savršen, ali se ljutila što nisam objavljivao više fotografija sa njom na društvenim mrežama", rekao je između ostalog Dani, a zatim obrisao objavu.

Na kraju joj se obratio sa "moja lepa bivša devojka" i tu je to završilo. Verovatno i bolje! Ipak, Niku je smetala i njena opsesija da mora uvek biti u centru pažnje. Hm, hm ... Ali izgleda da novom dečku to ne smeta, jer njegove fotografije često objavljuje na svom Instagram profilu.

Još fotografija lepe misice pogledajte u galeriji u nastavku teksta: 

Instagram Olivija Kulpo