U Londonu se u Royal Albert Hallu održala dodela nagrada BAFTA. Reč je o dodeli filmskih nagrada koje se održava od davne 1948. godine, a radi se o najznačajnijim britanskim filmskim nagradama na čiju ceremoniju redovno dolaze i članovi kraljevske porodice, međutim ovoga puta to nije bio slučaj zbog nedavne smrti princa Filipa.

Deo dodele održao se virtualno, pa su se iz Los Anđelesa tako javile glumice poput Rene Zelveger i Ana Kendrik. A svakako najviše pažnje u Londonu privukao je bračni par Džonas, bivša Mis sveta i glumica Prijanka Čopra i njen deset godina mlađi suprug, muzičar Nik Džonas.

prijanka čopra i nik džonas
Scott Garfitt/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

38-ogodišnja glumica privukla je pažnju u belim pantalonama i crvenom gornjem delu koji je bio gotovo ceo raskopčan te je otkrio veći deo njenog bujnog dekoltea, dok je Nik blistao u klasičnom, crnom odelu. Ipak, ni njen ubitačan dekolte nije skrenuo pažnju s činjenice da Nik izgleda mlađe od svoje prekrasne partnerke, a javnost se već godnama šali kako joj više izgleda kao sin, a ne suprug.

prijanka čopra i nik džonas
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Uprkos tome, par se ne obazire na takve glasine, a poljupcima su još jednom dokazali da su ludo zaljubljeni. Podsetimo, par je počeo da se zabavlja u maju 2017. godine, a dva meseca kasnije Nik je glumicu zaprosio za njen rođendan. Pre nego što je zaprosio zanosnu suprugu, Nik je zatvorio jednu prodavnicu slavnog Tifanija u Londonu kako bi pronašao savršeni prsten za svoju partnerku. Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Shutterstock Pogledajte kako izgleda slavni par