Popularna glumica i bivša misica Prijanka Čopra koju mnogi smatraju jednom od najlepših žena sveta, snimljena je prilikom izlaska iz svog londonskog stana u opuštenom i nimalo glamuroznom izdanju u kakvom je inače viđamo.

38-godišnja glumica ovog se puta odlučila za zelenu sportsku majicu, ljubičaste helanke i crne patike, dok je kosu skupila u neurednu punđu. Pritom na licu nije imala ni trunke šminke pa niko ne bi pomislio da je reč o velikoj glumačkoj zvezdi i bivšoj misici koja je odnela titulu 2000. godine.

Prijanka Čopra
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Prijanka se u London preselila 2018. godine nakon što se udala za 10 godina mlađeg pevača Nika Džonasa s kojim odlično funkcioniše uprkos razlici u godinama. Nedavno je progovorila o temi važnosti održavanja zdrave ravnoteže između privatnog i poslovnog života i otkrila da ponekad radi i po 12 sati dnevno tokom čega se uopšte ne vidi sa suprugom. A otkrila je i kako imaju posebno pravilo zbog prenatrpnih rasporeda.

Prijanka Čopra i Nik Džonas
Shutterstock 

"Vidimo se svake tri nedelje. Bez obzira na to gde smo u tom trenutku, doletimo jedno k drugome barem jednom mesečno i zajedno smo nekoliko dana. To je pravilo koje smo odredili kad smo se venčali. Inače se nikad ne bismo videli", istakla je glumica koju su svojevremeno ismejavali i govorili da izgleda kao da joj je Nik sin a ne suprug.

Par je vezu započeo 2018. godine, a Nik je pred svoju dragu kleknuo nakon samo dva meseca veze. U galeriji pogledajte kako Prijanka izgleda na crvenom tepihu, a kako kada je paparaci uhvate bez grama šminke:

Shutterstock Pogledajte kako glumica izgleda bez šminke a kako na crvenom tepihu