Bivša Mis sveta i glumica Prijanka Čopra (38) ne krije koliko je ludo zaljubljena u supruga, muzičara Nika Džonasa (28). Podsetimo, par je počeo da se zabavlja u maju 2017. godine, a dva meseca kasnije Nik je Prijanku zaprosio za njen rođendan. Prvi izlazak bio je bejzbolskoj utakmici na Dodger Stadiumu.

prijanka čopra
Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pre nego je što zaprosio zanosnu suprugu, Nik je zatvorio jednu prodavnicu slavnog Tiffanyja u Londonu kako bi pronašao savršeni prsten za svoju partnerku koja je od njega starija čak 10 godina.

Iako je Prijanka prelepa žena, javnost nije propustila priliku da se našali se na račun velike razlike u godinama, pa su se tako često mogli čuti komentari kako deluje kao da je majka svom partneru.

Par se venčao u decembru u njenoj rodnoj Indiji, a raskošno slavlje trajalo je tri dana. Par se tada našao na udaru kritika uduruženja PETA zbog korišćenja životinja poput slonova u ceremoniji, a Prijanka se i nekoliko puta presvlačila u raskošne haljine, što su mnogi ocenili kao preterivanje.

O njihovom venčanju pričalo se više nego o ceremoniji princa Harija i Megan Markl, a zanimljivo, Prijanka i Megan nekada su bile bliske prijateljice. Ali, s obzirom na to da jedna drugoj nisu bile na venčanjima, očito je kako su zahladile odnose.

Par je nedavno viđen u šetnji Londonom s roditeljima, a za razliku od Megan i Harija, ovaj par vodi puno mirniji život. Neko vreme se šuškalo i kako očekuju prinovu, no bile su to samo glasine.

prijanka čopra i nik džonas
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Izgleda li par zaista kao mama i sin ili su to samo zlobni komentari, procenite sami nakon što pogledate našu galeriju.

Shutterstock Pogledajte kako izgleda slavni par