Prijanka Čopra u svojoj autobiografiji "Unfinished" progovorila je s čime se sve borila dok se probijala u svetu glume nakon što je 2000., u periodu 18. godine, u Londonu pobedila na svetskom izboru za Mis sveta.

Indijska lepotica tako je otkrila da joj je jedan filmski reditelj na početku karijere savetovao da "nabavi nove grudi" i "popravi proporcije" - žalosno, ali istinito, a s njim se složio i Prijankin tadašnji menadžer.

"ŽELIŠ DA USPEŠ? POVEĆAJ GRUDI I ZADNJICU" Autobiografija slavne glumice otkriva bizarne zahteve reditelja i menadžera
Shutterstock 

- Nakon nekoliko minuta razgovora, reditelj mi je naredio da ustanem i malo se zavrtim za njega. I jesam, uradila sam to. Zurio je u mene dugo, ocenjujući me, a onda mi je predložio da povećam grudi, sredim zube i dodam malo volumena u zadnjicu... Rekao je da poznaje sjajnog lekara u Los Anđelesu kod kog bi me poslao.

Napustila sam njegovu kancelariju zgrožena. Je li bio u pravu? Zar zaista neću moći da budem uspešna ako ne korigujem svoje telo? Dugo sam se pitala jesam li uopšte podobna za ovaj posao, za glumu, sumnjala sam u sebe jer izgledam drugačije, u sopstvenim očima odjednom sam postala tako malena, beznačajna - napisala je Prijanka.

U razgovoru za "Metro UK" ona je nedavno izjavila kako su joj s vremenom brojne kritike na račun izgleda postale "normalne".

- Nikad nisam imala hrabrosti da se zauzmem za sebe. Govorili su mi: "Ne budi dosadna, nova si u industriji, ne želiš imati reputaciju devojke koja uzrokuje probleme, ne želiš da budeš na glasu kao jedna od onih s kojima nije lako sarađivati". I ja sam "pala" na to, iako sebe smatram naprednom i pametnom. S vremenom sam naučila da se postavim drugačije, ali tad sam bila prestrašena - otkrila je 38-godišnja glumica Prijanka Čopra.

"ŽELIŠ DA USPEŠ? POVEĆAJ GRUDI I ZADNJICU" Autobiografija slavne glumice otkriva bizarne zahteve reditelja i menadžera
Shutterstock 

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas