Bura se ne stišava! U svetlu novih događaja, glumac Kori Feldman je podelio svoje priznanje koje se tiče Merlina Mensona. Glumac navodi da ga je Menson psihički i emotivno zlostavljao preko decenije. Više o optužbama na račun Merilina Mensona pročitajte OVDE.

On je i ranijih godina pričao o tamnoj strani Holivuda i onoga što se dešava u senci uspešnih glumaca, režisera i producenata. Govorio je kako su njega i njegovog prijatelja glumca Korija Hajma zlostavljali i silovali izvesni glumci i režiseri 80-ih godina prošlog veka kada su bili popularne tinejdžerske zvezde.

U veoma dugom postu, Feldman navodi da ga je Menson nudio kokainom iako je znao da je Kori lečeni narkoman i da nije pipnuo drogu 5 godina, nazivao ga je ružnim imenima i pokušao da manipuliše njime na razne načine. Takođe, napisao je da je poznati muzičar bio opsednut njime preko 20 godina, a kao dokaz naveo Mensonovu autobiografiju. U njoj stoji i da je Feldmana nazivao retardiranim i glupim, što je i sam glumac napisao u svojoj objavi.

"NOĆNA MORA JE TRAJALA DECENIJAMA" Merilin Menson je ZLOSTAVLJAO i muškarce! Reč je o poznatom glumcu
Shutterstock 

- Proces je počeo u Njujorku. Zgrabio je moje lice i poljubio me ispred svih. Imao je crni karmin koji nije mogao da se skine cele noći. On je nastavio da mi priča kako je moj fan i bio svuda po meni... - piše Feldman.

On je napisao i da podržava sve žrtve Merlina Mensona, koji je trenutno preko 10. Mensson se nije oglašavao povodom Korijevih optužbi.

- Zvao me je svojim idolom i rekao da je ideju za svoj izgled dobio iz jednog mog filma... Bio sam počasni gost na Božićnoj večeri, a ovo je slikano neposredno pred početak noćne more koja je zatim usledila... - stoji u njegovom postu.

"NOĆNA MORA JE TRAJALA DECENIJAMA" Merilin Menson je ZLOSTAVLJAO i muškarce! Reč je o poznatom glumcu
Shutterstock 

Sve je više poznatih ličnosti izlazi sa svojim pričama o Mensonu i zajednički činilac svih tih priča je psihičko i emotivno zlostavljanje, o čemu smo već pisali. Više o tome pogledajte OVDE.