Nakon što je rokera Marilina Mensona (52) bivša verenica, glumica Evan Rejčl Vud (33), javno optužila da ju je godinama zlostavljao, muzičar je pokušao da opravda rekavši kako je glumica izokrenula reči. Više o tome pročitajte OVDE.

Ipak, njegovom negiranju optužbi ne ide u prilog intervju iz 2009. u kojem je nakon raskida s Evan izjavio kako želi da joj smrska lobanju, piše "Daily Mail".

- Najteže mi je bilo na Božić 2008. jer nisam razgovarao s porodicom. Po zidovima su mi bili ispisani stihovi i zakačene vrećice s kokainom. Bio sam sam i osećao sam se izdanim i napuštenim. Svoje poverenje sam poklonio samo jednoj osobi, ali pogrešio sam u izboru te osobe. To je greška koju svi mogu razumeti. Očajnički sam pokušavao to da popravim. Taj dan sam je nazvao 158 puta, a pritom sam se rezao žiletom po licu i rukama, ispričao je tada, a potom šokirao priznanjem:

"MAŠTAM DA JOJ SMRSKAM LOBANJU" Mensonov jezivi intervju nakon raskida otkriva njegove MRAČNE TAJNE
Shutterstock 

- Pesma "I Want to Kill You Like They Do In The Movies" govori o mojim fantazijama. Svaki dan maštam o tome da joj smrskam lobanju s čekićem.

Podsetimo, Evan Rejčl Vud je rekla kako joj je Menson isprao mozak i izmanipulisao je da mu bude podčinjena.

- Ovde sam da izložim tog opasnog čoveka i prozovem sve industrije koje ga podržavaju, pre nego što uništi još života. Stojim uz brojne žrtve koje više neće ćutati, napisala na Instagramu.

Glumicu je nakon objave podržalo još nekoliko žena, a njih četiri progovorile su o svom iskustvu s Mensonom koji ih je navodno zlostavljao, piše Vanity Fair koji je objavio delove svedočanstava žena.

"MAŠTAM DA JOJ SMRSKAM LOBANJU" Mensonov jezivi intervju nakon raskida otkriva njegove MRAČNE TAJNE
Instagram 

- Očito su moj život i umetnost magneti za kontroverze, ali ovi zadnji navodi o meni su iskrivljei. Moji intimni odnosi su uvek bili u potpunosti odobreni od strane partnerki jer smo hteli isto. Bez obzira na to kako i zašto drugi sada žele drukčije da interpertiraju prošlost, ovo što govorim je istina, napisao je Manson na društvenoj mreži.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.