Kontroverzni muzičar Merilin Menson je u sve većim problemima. Podsetimo, Mensona je nekoliko žena optužilo za fizičko i psihičko zlostavljanje, a lavinu je pokrenula njegova bivša verenica, glumica Evan Rejčl Vud.

- Ime mog zlostavljača je Brajan Vorner, koji je svetu poznat kao Marilin Menson. Počeo je da me 'priprema' kad sam bila tinejdžerka. Stravično me zlostavljao godinama. Isprao mi je mozak i izmanipulisao me da mu budem podčinjena. Završila sam sa životom u strahu od odmazde, klevete ili ucene - napisala je ona na Instagramu, a više o tome POGLEDAJTE OVDE.

A onda se oglasio i sam Menson nakon što su ga za napastovanje, nakon Evan, optužile i Ešli Volters, Gabriela, Sara Meknil i Ešli Lindsi Morgan.

JEZIVOJ PRIČI SE NE NAZIRE KRAJ: Merilin Menson je u svojoj vili imao "SOBU ZA SILOVANJE" i svi su znali za to??
Instagram 

- Očito su moj život i umetnost magneti za kontroverze, ali ovi zadnji navodi o meni su iskrivljei. Moji intimni odnosi su uvek bili u potpunosti odobreni od strane partnerki jer smo hteli isto. Bez obzira na to kako i zašto drugi sada žele drukčije da interpertiraju prošlost, ovo što govorim je istina, napisao je Manson na društvenoj mreži. Njegova bivša supruga Dita Von Tiy tvrdi da nikad ne bi ostala s njim da ju je zlostavljao, a par je proveo zajedno ukupno sedam godina.

JEZIVOJ PRIČI SE NE NAZIRE KRAJ: Merilin Menson je u svojoj vili imao "SOBU ZA SILOVANJE" i svi su znali za to??
Shutterstock 

I ona je jedina koja tako tvrdi, jer se sada na Twitteru oglasila i 26-godišnja Fibi Bridžer s novim, šokantnim optužbama. Kako je otkrila, kao tinejdžerka je bila zaluđena Mensonom te se jednom prilikom našla u njegovoj vili s nekolicinom prijatelja.

"Mislila sam da je to samo njegov uvrnuti humor, ali zapravo videla sam "sobu za silovanje". Od tada više nisam njegov obožavatelj", poručila je, a onda se dotakla i ljudi koji rade s njim.

"Izdavačka kuća, menadžeri i njegov bend, svi su znali za to. Jadno je i patetično što se sad prave da su iznenađeni i šokirani", zaključila je.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.