Zorana Jovanović je jedna od najuticajnijih domaćih influenserki. Završila je modni dizajn u poznatoj italijanskoj školi za modu i dizajn u Beogradu, Accademie Del Luso. Činilo se kao da želi da bude stilista, ali je ubrzo shvatila da to nije ono što je želela, pa je od toga što voli lepo da se obuče i da osmisli atraktivnu modnu kombinaciju napravila vrlo unosan posao.

Milioni devojčica širom regiona prate svaki njen korak kako bi iskopirale neku odevnu kombinaciju ili posetile destinaciju na kojoj je bila.

Trenutno je već duži period u Beogradu, u kom inače ne voli predugo da se zadržava jer je ne inspiriše kao neki drugi veći gradovi i metropole. U jednom televizijskom gostovanjuZorannah je dokazala da je pravi primer da kombinacija street fashion i high fashion brendova može da izgleda neprevaziđeno.

Uz svetle farmerke visokog struka i crop top majicu ukombinovala je papuče u boji koja je preplavila prolećne modne kolekcije. Gledano iz modnog ugla, markirane papuče sa potpisom brenda Attico, koje Zorana nosi, su sjajan izbor.

Kockaste papuče sa stabilnom, debelom štiklom u zelenoj boji su sve što smo želeli od Zorane jer smo već dugo naviknuti na njen sportski stil, koji joj uzgred fenomenalno stoji, ali promene su uvek poželjne.

Cena ovih papuča varira od sajta do sajta, pa se tako mogu naći po ceni u rasponu od 415 do 745 dolara, a u foto galeriji pogledajte gde smo pronašli slične modele po dosta povoljnijim cenama.

Print Screen/ H&M, Print Screen/Zara Papuče na štiklu iz prolećne kolekcije