Zorana Jovanović Zorannah podelila je na svom Youtube kanalu video prilog u kom je odgovarala na pitanja pratilaca i obožavatelja. Poznata blogerka retko priča o privatnom životu, ali ovaj put se osvrnula na emotivnu situaciju koju je imala pre četiri godine. Jedno od pitanja glasilo je "Šta misliš o vraćanju bišem dečku?", na šta je Zorannah iskreno odgovorila.

 "Objavila sam sliku od pre četiri godine koja je postovana na jučerašnji dan. Napisala sam da sam na taj dan bila jako srećna, srećnija nego što sam ikada bila u prethodnih par godina, ali da mogu nešto da kažem sebi iz današnje prespektive, sebi tog dana bilo bi da pogledam veću sliku, da pratim znakove na putu, i da taj momenat sreće nije vredan svog sra*a koje ću proći zbog tog momenta sreće", otkrila je Zorannah i dodala:

Zoarana Jovanović Zorannah
Youtube 

"Taj momenat i to sve što se desilo zbog tog dana kada sam bila presrećna i rešila da se vratim svom bivšem dečku, je jako uticalo na mene mentalno, odvelo me je na mesta gde sam mislila da nikada neću biti psihički. Stvarno je bilo jako, jako loše i mislim da se ja na neki način i dan danas od toga oporavljam", rekla je blogerka. Nije želala da deli previše detalja, jer kako kaže o tome bi morala da priča i druga strana, odnosno njen partner.

zorannah
Youtube 

"Da bih ispričala tu priču, morala bih da ispričam i drugu stranu priče, koja nije moja priča da se ispriča i nije nešto što bih ja trebala da uradim, tako da ne mogu mnogo da zalazim u detalje. Poenta svega toga je da sam ja bila prvo godinu dana u vezi s njim i da nije bilo sve tako bajno i sjajno i njegovo ponašanje u nekim situacijama je bilo i više nego alarmantno. Bez svega ostalog što je kasnije došlo, to je trebalo da bude jedini i dovoljan znak da se ja od toga sklonim zauvek.

Međutim, kako to biva i kakve smo mi žene, muškarac se popravi na mesec, dva tri, pet... ti misliš da si uspela da ga promeniš i onda sve ode dođavola četiri puta gore nego što je bilo", rekla je Jovanovićeva na ivici suza.

"Po meni, ako je veza prekinuta jednom iz određenih razloga, i ako dvoje ljudi nisu mogli da nađu zajednički jezik, mislim da će ga teško ponovo naći... Opet zavisi i kakve ste probleme imali, kako vas je neko tretirao... zavisi od toga zbog čega ste raskinuli", dodala je Jovanovićeva. Ona je ovom prilikom otkrila da u toj vezi nikada nije bila srećna.

zorannah
Antonio Ahel/ATAIMAGES