U svetu popularnih influensera i blogera opšte je poznato da Zorana Jovanović i Dušan Petrović već duži vremenski period ne razgovaraju. Nekada su sarađivali zajedno, družili se, a onda je ovaj duo prekinuo svaki kontakt.

O tome nikada nisu želeli da govore javno, iako su njihovi pratioci znatiželjno pokušavali da saznaju šta se dogodilo između njih. Mnogi su spekulisali da je glavni razlog njihovog razdvajanja jedna od najpoznatijih blogerki Tamara Kalinić koja se svojevremeno družila i sarađivala sa Dušanom Petrovićem.

Ipak, Zorana Jovanović je svoju publiku iznenadila poslednjim vlogom koji nosi naziv „Da li smo se pomirili?“.

I da, taj naslov odnosio se upravo na popularnog fotografa, što dokazuje i jedan od kadrova koji je Zorannah zabeležila. Naime, Zorana je došla u Dušanov poslovni studio, a potom je jedan prijatelj prokomentarisao:

„Rekao sam ti da je odličan pozdrav Dušana Petrovića i tebe“, rečeno je Zorani, na šta je blogerka odgovorila:

„Gde je Dušan, da se javi za blog? Ovo će biti najgledaniji vlog sto posto“, rekla je Zorana ne skidajući osmeh sa lica.

Naizgled deluje da Zorana i Dušan zajedno sarađuju na poslovnom projektu i da su svoje privatne probleme ostavili po strani.

Ipak, mnogi tviteraši aktivirali su se nakon ovog videa, ističući da se Zorana ne ponaša prirodno zbog neprijatnosti koju oseća prema Dušanu Petroviću.

Šta je ovde istina, presudite sami tokom gledanja videa.