Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah (30), je najpoznatija domaća influenserka. S preko 870 hiljada pratilaca na Instagramu i 275 hiljada pretplatnika na YouTubeu, osigurala je ne samo regionalnu već internacionalnu beauty karijeru.

Svoje početke krojila je otvaranjem beauty bloga pre nego što je to bilo popularno na Balkanu, dok sada iza sebe ima i objavljenu knjigu koja se rasprodala munjevitom brzinom.

Zorana na društvenim mrežama sa svojim pratiocima često deli fotografije gde se vidi kako uživa u luksuznim putovanjima i raskoši, iz čega može da se zaključi da živi život iz snova. Ipak, iza njenog osmeha krije se teška životna priča. Kada je imala samo 20 godina izgubila je oca, a pet godina kasnije i majku. Pre smrti oca, njeni roditelji su se razveli, a Zorana sa njim nije želela da priča dve godine.

Ubrzo nakon što je s njim obnovila odnos, preminuo je od izliva krvi u mozak.Iako je njihov odnos bio nestabilan, njegova smrt ju je veoma pogodila. Zorana je bila u teškoj depresiji zbog gubitka oca. Dane je provodila u krevetu, a jedino je zbog predavanja izlazila iz kuće.

- Bila sam u jako mračnom periodu života kada mi je tata preminuo. Nisam imala mnogo volje da izlazim iz kreveta i trebao mi je neki motiv. U to vreme sam počela da studiram na Akademiji Del Lusso i želela sam da imam neku vrstu svog CV-a i mojih outfita. Tako je nastao blog, kao beg od stvarnosti - ispričala je Zorana.

Tada joj nije padalo na pamet da će to jednog dana biti njena karijera. Iako se u jednom trenutku činilo da je sve krenulo na bolje, ubrzo nakon rasta njene karijere, preminula joj je majka. Zorana je izjavila da se, na neki način, pripremila za ovo i da ne sme sebi da dopusti da ponovo padne jer će joj biti teško da se podigne.

- Ona je bila moj najveći oslonac i podrška. Jedva sam to preživela - rekla je.

Ipak, u sebi je pronašla veliku snagu i nije odustala.

- Nisam se dala. Korak po korak prerasla sam tugu i dozvolila sam sebi da živim. Nije lako, svaki dan su mi u mislima, ali tako znam da su uvek sa mnom - zaključila je.