Zorana Jovanović Zorannah nedavno je gostovala u emisiji na Hype televiziji. Popularna influenserka koja privlači pažnju gde god se pojavi morala je da odgovori na pitanje "da li bi pre bila s muškarcem koji je materijalno nestabilan, ali je drži kao malo vode na dlanu" ili sa "onim koji joj ispunjava sve njene želje, ali nije bogat".

"Mene muškarac mora da 'radi' da bih ja bila s njim, a da bi me 'radio' mora da bude i uspešan i moćan i da dobro izgleda", bila je iskrena Jovanovićeva, a zatim je dodala:

"Onda sve ostalo. Mora da me drži kao malo vode na dlanu. Ako me on 'ne radi' na sve moguće načine, mene to ne drži. Ja sam onda ili otišla sa nekim drugim ili otišla za nekim drugim. Imam tu neku svoju listu od 16. godine kako taj neko mora da izgleda i šta sve mora da ima".

zorannah
Instagram 

Zorannah je objasnila da na prvom mestu ima ovakav stav jer ne želi da se odrekne svog života, a da joj je nezamislivo da nekog izdržava.

Nije dugo trebalo da nakon ovog gostovanja Zoranu isprozivaju na Tviteru. Naime, Zorani su poručili da je klasična "sponzoruša", ali i da je "radi samo neko sa parama".

"Opet se ova javlja da priča o muškarima!", "Tipična sponzoruša!", "Nju može da radi samo neko sa parama, katastrofa!", "Ženo, pokrij se tim velikim ustima i ne progovaraj",samo su neki od komentara.

Inače ovo nije prvi put da Zoranina izjava nailazi na burnu reakciju.

"Nikada ne bih mogla da budem sa muškarcem koji manje zarađuje od mene. Takav ne bi mogao da me privuče. Meni treba neko ko je siguran u sebe, ko može da priušti sve ono što mogu i ja sebi. Da ne nailazimo na problem te vrste", rekla je ona pre nekoliko godina za domaće medije, a na meti javnih osuda i kritika, našla se i posle izjave da su muškarci bitniji od žena. O čemu je Zorannah pričala još na tu temu pogledajte u videu: