Svima nam je poznato da kamera ume itekako da obmane, pa naše omiljene zvezde često izgledaju drugačije uživo nego što imamo priliku da ih vidimo na društvenim mrežama i mali ekranima.

Mnogi se iznenade kada neku poznatu ličnost vide uživo, jer je mnogo niža u prirodi, ali isto tako i oni koji su visoki, pred kamerama mogu izgledati niže. Kako ne bi bilo zabuna i dilema, otkrivamo vam koliko su stvarno visoke domaće zvezde i influenserke.

Anastasija Ražnatović

Jedna od najuspešnijih mladih pevačica u Srbiji, a kako je jednom prilikom otkrila, tokom odrastanja se susretala sa negativnim komentarima na račun svog izgleda. Ona je visoka 178 centimatera, i kaže kako, često se dešavalo da zbog toga bude na meti podsmeha.

- Ja sam visoka i žene koje su niske će za mene reći "K'o bandera je", "Odvratna", čak i žene koje su visoke kao ja imaju kompleks. Ja nikad nisam imala kompleks, ako mi se nosi visoka štikla, nosim je i to je to", ispričala je Anastasija jednom prilikom.

Zorannah

Blogerka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah je jednom prilikom odgovara na pitanja fanova, te je tim putem otkrila svoju visinu. Iako nekima deluje možda niže, Zorannah je visoka 175 centimetara.

Tamara Kalinić

Najuspešnija srpska blogerka Tamara Kalinić koja niže uspehe u inostranstvu inspiracija je mnogim ženama kada je reč o modi. Ona je svojevremeno vodila blog "Glam and Gliter" gde je u komentarima svojih obožavatelja otkrila da je visoka 175 cantimetara.

tamara kalinić
Shutterstock 

Elena Kitić

Od momenta kada je kročila na domaću estradu, karijera mlade pevačice Elene Kitić, obavijena je velom misterije. Ne samo što je donela potpuno drugačiji zvuk, kao i način snimanja spotova, nego je verovatno i jedina pevačica mlađe generacije koja je uspela da skoro potpuno sačuva privatan život od javnosti.

Tako i ne čudi činjenica da je njena visina, verovali ili ne, jedan on najpretraživanijih pojmova u Google. Ako je verovati podacima koji su dostupni na internetu, Elena Kitić je visoka 172 cantimetra.

Zoi 

O mladoj pevačici Zoi sve se više priča, a ona je ponosno zauzela mesto na našoj muzičkoj sceni. Publiku je najpre osvojila pesmom "Eto", a hitovi su se samo ređali.

Sara Šekularac, kako joj je pravo ime, prepoznatljiva je i po specifičnom stilu oblačenja, a za kratko vreme uspela je da se otrgne od navoda da je uspešna samo zato što je sestričina pop pevačice Nataše Bekvalac.  Mlada pevačica je po navodima na internetu visoka oko 166 cantimentara. 

Nikolija

Za pevačicu se može reći da je neko ko može da iznese sve - od bele trenerke do svečane haljine... njen specifičan stil oblačenja doveo ju je često na liste najbolje stilizovanih žena u Srbiji.

Pevačica takođe godinama uživa u skladnoj vezi sa Reljom Popovićem, sa kojim i nastupa, a roditelji su ćerkice Rije. Ako je verovati podacima na internetu, Nikolija je visoka 165 cantimetara. 

nikolija
Wanted, Instagram/Nikolijaofficial 

Senidah

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah je slovenačka hip-hop, r'n'b i trep kantautorka koja je regionalnu popularnost stekla pesmom "Slađana" iz 2018. godine.

Poznata muzičarka je visoka 173 centimetra iako su mnogi mislila da ima par cantimetara više.