Uvek doterana i nasmejana, Nataša prvenstevno pleni svojom lepotom, a potom i savršenom figurom, seksi stajlingom i zavodničkim imidžom koji je krasi.

Njen stil koji se najpre može opisati kao savršen spoj street stila, rok šika i elegancije,

Nataša Bekvalac privatno obožava kežual stil koji se uglavnom sastoji od džinsa i ležernih gornjih delova, dok se za nastupe i glamurozna dešavanja odlučuje za punu eleganciju sa dozom seksepila. Ona prosto odiše seksepilom šta god da obuče, a naročito dolazi do izražaja u jednostavnim, dnevnim kombinacijama. 

Iako je majka dve ćerke, Nataša veoma brine o svom fizičkom izgledu, pa je uspela i da svoju figuru dovede do savršenstva. Savršen, umeren i seksi stajling je ono što krasi njen Instagram profil.

Često na društvenoj mreži Instagram, možemo da je vidimo u raznim zanimljvim i nesvakidašnjim odevnim kombinacijama. Bekvalčeva je svoje fanove počastila fotografijom na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je u kratkoj jakni u najtraženijoj boji ovog proleća.

Nataša Bekvalac, koja je odabrala smelu nijansu zelene boje, kakva se sada najviše nosi. U pitanju je jarka i upečatljiva nijansa, u skladu sa prirodom koja se budi i koja apsolutno dominira ovom sezonom, a to je svakako vidljivo i na profilima popularnih svetskih i domaćih influenserki.

Nema šanse da prođete neprimećeno u ovom komadu, pre svega zbog jarke boje i visokih naramenicakožna jakna je pravi statement komad koji morate imati u svojoj kolekciji, a ovaj model u zelenoj boji će svakako razbiti monotoniju u garderoberu

Ovaj model možete pronaći u Mona radnjama, a ima i svog para- kožnu suknju i istoj boji!