Popularna manekenka Sofija Miloševićsvoju karijeru započela je sa svega 14 godina u agenciji „International Scouting Office“. Iako je nakon srednje škole upisala poslovne studije u Americi, svoj put nastavila je u pravcu modelinga i imala prilike da radi za mnoge poznate brendove kao što su Marc Jacobs, Valentino, Calvin Klein, Donna Karan.

Pored velikih dostignuća u svetu modelinga, danas ima brend luksuznih haljina Sofi Milo koje krase uski modeli šljokičavih materijala. Pored toga, ona je nedavno postala majka, pa možda zato i ne čudi kombinovanje sportskih i elegantnih komada koje ona zna kako najbolje da iznese.

Sofija nema strogo određen modni stil i pravac. Budući da je i sama kreatorka linije glamuroznih haljina, često smo imali priliku da je vidimo u seksipilnim izdanjima, ali i u onim urbanim i opuštenim.

Za šetnju Beogradom manekenka se odlučila za širu teksas jaknu i bež duks. Teksas jakna odraz je stila 90-ih koja i posle toliko godina kasnije odaje duh modernog. Bele pantalone doprinele su njenom opuštenom stilu, dok je kosu vezala u neobaveznu punđu. 

Kratki rozi duks u kombinaciji sa elegantnim žutim sandalama i uskim farmerkama nimalo ne odaje utisak sportskog komada. Opuštenost i igranje jarkim bojama su ovoga puta bili njen izbort, a koji ona ume odlično da iznese. 

Bomber jakna brenda Off white, Yeezy patike i elegantna Chanel torba u kombinaciji sa kačketom i naočarama. Rekli bismo da se ovo ne slaže nikako, ali Sofija nas uspešno demantovala. Čak i totalno sportskom looku uspela da je da pridoda elegantni model klasične torbe, što je još jedan dokaz zašto je mnogi smatraju vanvremenskim komadom. 

Trenerka i blejzer ili kaput je kombinacija 2020. godine koja je svima ušla duboko pod kožu, toliko da još uvek ne želimo da je se tako lako odreknemo. Toliko udoban, svakodnevan i neobičan autfit u kombinaciji sa elegantnom malom torbicom i trendi patikama potpuno razbija notu ičega sportskog u kombinaciji s kojom definitivno pripadate krugu koji je u koraku s trendom. 

Njenim Instagram profilom se najčešće protežu kratke, svetlucave haljine koje laskaju figuri i ističu ženske atribute. Izgleda kao i da ne može u potpunosti da pobegne tom stilu, pa je tako elegantni beli bodi na jedno rame ukombinovala sa trenerkom u žutoj boji sa potpisom NBA košarkaškog kluba.