Karantin, samoizolacija i rad od kuće, "doneli" su nam novi trend. Niko nije ni sanjao da će se trenerke vratiti na velika vrata. Okej, nosili smo ih i pre, ali uglavnom u kućnoj i sportskoj varijanti, međutim, čini se da nam se novi trend itekako dopao, te su trenerke postale must have ove prošle, ali i ove sezone. Kombinuju se uz sportske, ali i elegantnije stvari, a trenerke, u svom klasičnom obliku, trenutno su u centru pažnje.

Iako su trenerke idealne za odmor kod kuće, verujte nam kad kažemo da ćete želeti da nosite svoje i izvan kuće nakon karantina.

Izabrali smo za vas modele domaćih dizajnera kojima ćete se obradovati više nego ikad ranije.

Pozitif

Fotograf, Dušan Petrović stoji iza brenda Pozitif. Pored širenja pozitivne energije kao centralne poruke koju brend nosi, širi se i udobnooost. Šta je bolje od udobne trenerke tokom hladnih dana. Ovaj komad postao je omiljen i među poznatima.

Good vibes

Nema sumnje da je udobnost zagarantovana. Ovaj brend se inače izdvaja i kreativnim i obojenim stvarima. Definitvno za one koji odećom žele da iskažu svoje raspoloženje.

Disciplina

Disciplina u svojoj ponudi ima baggy trenerke, ali i one nešto uže. Novi modeli su dostupni u nešto vedrijim, prolećnim bojama, a tu su i klasici za one koje vole nešto jednostavniji stil.

About me

Pevačica Nikolija Jovanović je sa svojom sestrom Teodorom lansirala brend About me.

Reč je o kolekciji plišanih trenerki, koje se za sada mogu pronaći u bebi roze boji, kraljevsko plavoj, bež i crnoj boji.