Naša proslavljena influenserka i modna blogerka Tamara Kalinić važi za jednu od dama sa fantastičnim modnim ukusom, a nedavno je na svom Instagramu pokazala damama kako mogu da se obuku u garderobu svojih jačih polovina. Možda zvuči kao nemoguća misija, ali Tamara je dokazala da je to itekako izvodljivo.

Ona je izabrala 4 odevna komada iz ormara svog dečka i predstavila kako bi ona to uklopila u svoj dnevni ili večerni odevni stil. "Kradem garderobu svog momka, ko još to radi?", pitala je Tamara na Instagramu.

Evo šta je Tamara odabrala:

1. Kožna jakna

2. Bela košulja

3. Blejzer

4. Celo odelo

Kako je ona sve to izvela, pogledajte u nastavku:

Tamara je inspiracija mnogim devojkama i ženama kada je reč o modi. Samo na Instagramu je prati milion ljudi, dok na Youtubu ima preko 270 hiljada pratilaca. Modni dizajneri se praktično otimaju oko nje, a najbolje od svega - Tamara nema stiliste već sve radi sama.

Spekuliše se da ova uspešna Srpkinja zarađuje od 14 do čak 88 hiljada evra mesečno... što to je poprilično ozbiljna cifra, te ne čudi što Tamara danas može da priušti mnogo toga o čemu je nekad mogla samo da sanja.

tamara kalinić
Shutterstock 

Ova Novosađanka uspela je u onome što je zamislila. Kalinićeva je radila u farmaceutskoj kompaniji u Londonu, a onda je odlučila da da otkaz.

"Pošto sam radila u apoteci, svaka pauza za ručak mi je bila na kompjuteru da stavim novi blog post, da vidim da li imam neke nove mejlove. Tako da sam radila svaki slobodan trenutak na blogu iako sam imala posao u apoteci. Svi su mi govorili da sam luda, roditelji su mi govorili da je to neki prolazan hobi, da nema ništa od toga, zašto sam se toliko školovala da bi se sad bavila modom. Ali to je bila tolika moja strast i želja, ja sam to toliko želela da sam bukvalno radila vikendima, ujutru, pre posla, na pauzi, posle posla...", rekla je Tamara jednom prilikom. Nije ni sltila da će sarađivati sa brednovima poput Fendi, Dior, Chanel, Marc Jacobs, kao ni da će o njoj pisati Vogue i Daily Mail koju ju je stavio na listu žena sa najskupljim torbama.

Tamara trenutno živi u Parizu sa svojim partnerom koji je nepoznat javnosti. Zbog ljubavi se preselila u francusku prestonicu, gde kako i sama kaže cveta na svim poljima.

- Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koje sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen, rekla je Tamara jednom prilikom.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Srpkinja Tamara Kalinić završila je farmaciju, ali ljubav prema modi ju je odvela u drugom smeru.