Ukoliko ste redovan korisnik instagrama sigurno ste primetili da su ovu mrežu preplavile fotografije kombinacija u jednoj boji. Među ovim trendom, izdvojile su se one u bež, krem varijanti koje su svojom neutralnošću osvojile najpopularnije devojke na ovoj društvenoj mreži.

Krem kombinacije od glave do pete su idelno rešenje kada nemate puno vremena za smišljanje autfita. Jedini mali problem je što ćete morati dodatno da brinete da se ne uprljate zbog nežnosti krem nijansi.

Krem odelo

Mesec april nam prolazi u iščekivanju sunčanih dana, prvenstveno jer kiša ume da iznenadi naš autfit, a onda i zbog svih kombinacija koje smo pažljivo birali za prolećno vreme. Ipak, sako i pantalone nisu morali da čekaju lepše vreme, jer su oni upravo bili naša go to kombinacija poslednjih dana. 

Sportska kombinacija

Došli smo do zaključka da još uvek nismo u potpunosti spremni da se odreknemo najudobnije uniforme u kojoj smo proveli karantinske dane. Mislimo da nam je ipak potreban postepen prelazak iz trenerke u pantalone.

Haljina

Haljina ili suknja od pletiva su u potpunosti uspele da promene način na koji danas razmišljamo o štrikanim komadima, a definitivno je da se nećemo zadovoljiti samo njima. Ono čime su nas dodatno kupile jesu modeli koji variraju od onih midi do romantičnih mini haljina sa dugim rukavima, a tu su i varijacije na temu poput onih maksi kroja. 

Džins

Definitivno najtraženiji modeli farmerica u trenutnim kolekcija su one najsvetlije sa širokim nogavicama. Među svetlim bojama džinsa, zastupljene su i one u krem varijanti koje se odlično uklapaju uz ravne cipele poput mokasina, čizama sa debljim đonom, pa čak i klompama koje su aktuelne u ovogodišnjoj prolećnoj kolekciji. 

Teksture

Ukoliko želite da monohromni look podignete na viši nivo onda modnu kombinaciju obavezno osvežite različitim teksturama.
Meko pletivo, najpufnastiji štof i sjajan saten se savršeno slažu zajedno, a kolektivna opsesija ove sezone jesu svakako svilenkasti komadi kojima niko ne može da odoli.