Rijana (33) u poslednje vreme više nego ikada privlači pažnju svojim stajlinzima, a taj niz se nastavio. Naime, slavna zvezda sa Barbadosa uslikana je na Beverli Hilsu, prilikom izlaska sa prijateljima u restoran "Wally's". 

Ove boje i komade retko ko bi se usudio da ponese, a zasigurno bi malo kome ovako moćno stajali kao njoj. Naime, pevačica je imala široki donji deo trenerke od od satena, koji je ukombinovala sa čipkanim bodijem. 

rijana
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Celu kombinaciju začinila je Hermes kimonom od 750 dolara koji je preko celih leđa imao print sa japanskim motivima.

Pevačica je, kako stvari stoje, odlučila tokom karantina i više nego da "zapne" sa treningom i vrati liniju u red, nakon brojnih naslova u medijima po pitanju njenih kilograma, pa ne čudi što je konačno pokazala "malo kože" nakon višemesečnog skrivanja ispod predimenzioniranih odevnih komada. 

rijana
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dodatni akcenat imale su čuvene "džordanke" u ljubičastoj bolji kao i Guči naočare u drečavo zelenog rama. Sve je upotpunila neobičnim nakitom, kao i frizurom sa afro kikicama podugnutim u punđu.

Zanimljivo, Rijana je uspela i u tome da većina komentariše detalje koje je spojila, a ne to što nije imala brushalter, pa su joj se grudi prilično videle.  Više njenih kombinacija pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Modne kombinacije poznate pevačice