Navikli smo da nas Rijana uvek "počasti" neobičnim izdanjima.

Nekad se čini, da slavna pevačica obuče i najobičniji džak, bila bi stilska desetka, pogotovo što sve svoje odevne kombinacijie nosi sa tako mnogo samopouzdanja.

Imala višak kilograma ili tip-top liniju, njoj je svejedno. Oblači šta želi i uživa u životu. Ako nas pitate - tako i treba! 

Riri ni ovog puta nije razočarala stilskom kombinacijom, kada su je fotografi uslikali prilikom posete Amazon knjižari. 

U farmericama niskog struka pokazala je sjajnu liniju bez grama viška, ali i još nešto... Iako se čini da modni svet konačno odustaje od upotrebe pravog krzna, izgleda da se Rijana ovog "pravila" ne pridržava. 

rijana
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Uz vintage Gucci farmerke sa perjem, koje su bile pravljene posebno za nju, ponela je i ogroman krzneni šešir, a sve to uparila sa belom majicom, zlatnim nakitom i metalik sandalama.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni prepoznatljiv crveni karmin i jednostavan tanak ajlajner. Classy!

Mnogi su prokomentarisali da je ih je Riri podsetila na čuvenog pevača benda "Jamiroquai", Džeja Keja, koji je prepoznatljiv upravo po ovakvim neobičnim šeširima.

Pevačica je, kako stvari stoje, odlučila tokom karantina i više nego da "zapne" sa treningom i vrati liniju u red, nakon brojnih naslova u medijima po pitanju njenih kilograma, pa ne čudi što je konačno pokazala "malo kože" nakon višemesečnog skrivanja ispod predimenzioniranih odevnih komada. 

A kada je u pitanju outfit - iako su se mnoge holivudkse zvezde odrekle krzna u ime životinja, Rijana se, izgleda, još uvek vodi onim pravilom - moda, pa sve ostalo.