Legendarna glumica Dajana Kiton inače je poznata po svojim šik modnim kombinacijama. Voli da nosi zanimljive komade, a uvek je stilizovana tip top. Ipak, ovoga puta su je paparaci uslikali u čak i za nju neobičnom izdanju. 

Naime, 75-godišnja legenda nosila je široku, belu košulju koja je bila kao haljina, a uz nju je iskombinovala čizme iznad kolena sa zmijskim printom. Do izražaja je došla njena izuzetno vitka linija, a gumica se jako dobro snašla na veoma tankim visokim štiklama.

Dajana Kiton
VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Umesto inače kratke kosi na koju smo navikli da je viđamo nosila je dugačku, sedu periku, a razlog celokupnog izgleda možemo da zahvalimo njenoj novoj ulozi u nadolazećoj komediji "Mack & Rita" koju snima u Palm Springsu.

Moramo priznati da još nismo videli ženu njenih godina koja ovako dobro nosi ultra visoke čizme.

Glumica je inače poznata po originalnim kombinacijama. Ne može se poreći da je Dajana jedna od najznačajnijih holivudskih modnih ikona, poznata po svom prefinjenom stilskom izrazu.

U poslednje vreme često je eksperimentisala sa odevnim komadima i sve je to objavljuje na svom Instagram profilu. Fotografije nose naziv kombinacija dana, a njima se vidi da glumica ima inspiraciju za odevanje na kojoj bi joj pozavidele i mnoge blogerke.