Iako Rijana nosi titulu jedne od najbolje stilizovanih žena današnjice, mnogo puta iznenadi svojim ne toliko dobrim modnim izdanjima. Često na sebe nabaca krpice koje ni u ludilu ne idu zajedno, a svemu tome joj se progleda kroz prste jer nosi titulu ikone stila.

Da istu stvar ponese neko drugi, verojatno bi prošao kroz pravu torturu medijskih natpisa. Sada su je paparaci uslikali u malo ženstvenijem izdanju dok je ulazila u restoran. 
Zvezda je u utorak veče izašla na večeru u Nobu, u zapadnom Holivudu sa prijateljima, izgledajući senzacionalno u fabrički izgužvanojsatenskoj haljini u boji slonovače.

rijana
Profimedia 

Iako je pevačici i poslovnoj ženi Rijani bljesnuo dekolte u haljini bez rukava sa kašikastim dekolteom, svima su oči ostale na čizmama. Sa izgužvanom haljinom uparila je srebrne čizme koje su vrlo sličnog materijala. Na već dovoljan zločin, srebrnih izgužvanih čizama, zanimljivo je da se one sužavaju u oštar špic. 

Osim što je želela da ukombinuje slične materijale čizama i haljine, to je isto je pokušala i sa bojom. Međutim, to joj nije pošlo za rukom obzirom da su čizme za dve nijanse tamnije od haljine, tako da je krajnji rezultat bio da autfit sadrži tri nijanse krem što je boginja stila nikako sebi nije mogla da dopusti.

Obzirom na hladne prolećne noći, preko ovog stajlinga ogrnula je smeđu kožnu jaknu obloženu krem krznom koju nosi i u kežual varijantama sa trenerkom i overshirt košuljama.