Možda nemamo toliko glamurozno raznovrstan garderober kao Bijonse, ali to ne znači da ne možemo prihvatiti nekoliko odličnih saveta njenog stiliste.

Desna ruka Bijonse, zadužena za kostimografiju, Zerina Akers otkrila je koji je to jedan nužni predmet u ormanu svake žene. 

"To je definitivno sako", rekla je. "Dobar sako/blejzer je moj glavni adut. Osećam se najsnažnije u svom omiljenom jednostavnom odelu, jednobojnom ili odelu u boji. Dakle, osećam da je sako najbolji izbor, bez obzira nosi li se u kombinaciji s majicom, samostalno poput kombinezona ili na suknju."

U moru trendova i novih must have komada, postoje oni kojima se iznova svake sezone radujemo. Jedan takav je definitivno i blejzer koji sjajno pristaje svakom stilu, naglašava autentičnost i čini se veoma praktično u prolećnim danima što nas dodatno podstiče da svoju kolekciju obnovimo novim stylish modelima. 

 Ako još uvek pokušavaš da izgradiš svoj jedinstven stil, Bijonsina desna ruka predlaže "istraživanje različitih boja u tvom stilu". Dodala je, "Nikad se nemojte bojati isprobavanja novih dodataka".

Poslušaćemo je i pokazati vam neke od blejzere u ponudi naših high street brendova, koje zvezde instagrama već obožavaju.

Još nekoliko pastelnih modela sakoa od tvida koje možete pronaći u Zara radnjama pogledajte u galeriji ispod: 

zara.rs Dostupni u Zara radnjama