NEODOLJIVE SATENSKE HALJINE: Zavirili smo u sjajnu Zarinu ponudu i pronašli nekoliko najlepših modela

Imamo sjajne vesti - saten ne planira da izađe iz mode!

Print Screen/Zara, Wanted! 

Moda je izuzetno nestabilna. Ono što je bilo moderno prošle godine ne znači da će i ove. Međutim, postoje stvari koje će uvek biti u trendu, a satenske haljine su među takvim bezvremenskim klasicima.

Lagane svilene haljine savršeno su rešenje za tople prolećne večeri u kojima želite da izgledate elegantno, a u isto vreme osećate se prijatno i izazovno.

Ove haljine nesumnjivo oduzimaju dah na svakom koraku, čineći vaš look jednostavnim, a u isto vreme smelim i samouverenim.

Devojke ih uglavnom nose sa najjednostavnijim modelima sandala ali ih možete nositi i sa salonkama i kratkim prolećnim čizmicama, a sve više u dnevnim prilikama ih nose sa trendi patikama

Među najpopularnijim su satenske haljine na bretele sa naboranim prednjim delom. Ove haljine su toliko popularne da ih možete videti na skoro svačijem Instagram profilu koji neguje modni sadržaj. Obično se radi o midi haljinima, uskim u donjem delu a opuštenim i naboranim u gornjem delu.

Međutim, dosta su tražene i u drugim varijacijama prethodno pomenutih modela. To su kratke haljine sa zanimljivim preklopima i naborima, interesantnim dugmićima i skroz širokim krojevima.

U galeriji ispod pogledajte koje smo satenske haljine izdvojili za Vas, a koje možete pronaći u Zarinim prodavnicama: 

Print Screen/Zara Zara satenska haljina

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši