Biranje obuće za prolećne dane može biti stvarno naporno. Vreme je promenljivo, sunce sija, ali za čas može pasti kiša. Idealno rešenje je da nabavite par prolećnih čizama, a mi vam dajemo street style predloge koje možete kopirati.

Kratke čizme drže tron na vrhu lestvice neodoljive obuće tople sezone. Preporučujemo vam da oslobodite police za cipele jer u narednim mesecima morate napraviti mesta za omiljene kratke čizme, a imajte na umu da jedan par neće biti dovoljan.

Prolećne čizme upotpuniće sve vaše ležerne stajlinge. Savršeno se kombinuju sa kombinezonima od teksasa i bajkerskim jaknama, romantičnim haljinama i suknjama A-kroja koje sežu tik iznad kolena ili lepršavim cvetnim dezenima.

Ključna reč u proleće je igranje, jer je i ono samo po sebi razigramo, zabavljanje uz kontraste stila, dodavanje ličnog karaktera dnevnim i večernjim stajlinzima. Ovog proleća popularni su modeli koji idu u špic, a neretko su provuku i modeli čizmama koje idu do kolena poput kaubojki. 

Pronašli smo neke od najboljih prolećnih čizama koje možete pronaću u prodavnicama high street brendova. Više informacija potražite u galeriji ispod:

Print Screen/Zara Trendovi prolećo/ leto 2021