Sve toplije vreme, kojem svedočimo poslednjih dana, nas je podsetilo da je proleće iza ćoška i da neće proći još mnogo vremena kada ćemo toplu zimsku garderobu zameniti laganim i lepršavim haljinama.

U godini kada su trenerke, helanke i duksevi bili najprodavaniji odevni predmeti, učinilo se da su haljine pale u zaborav. Međutim, ostajemo im verne zauvek!

Kao jedan od prvih vesnika proleća jeste cvetni dezen koji svake sezone dolazi u bezbroj različitih varijanti, ali uvek lako pronalazi put do naših srca.

Zašto ih gotovo sve žene obožavaju? Prvenstveno jer su lagane, osećamo se kao da nemamo ništa na sebi, a zatim jer u njima izgledamo ženstveno, same po sebi su romantične i idealne su za svaku priliku.

Kendal Džener je za uskršnje praznike izabrala svilenu roze kreaciju floralnog printa koja se dopala mnogima. U pitanju je Rodarte haljina sa puf rukavima, a kombinaciju je dopunila kaubojskim čizmama i širokim osmehom.

Trend puf rukava, koji najviše vezujemo za romantične lookove, zaživeo je 2018. godine kada se na modne piste vratila moda 80-ih godina.

Koje smo to haljine slične ovoj, sa rukavima i bez njih, kao i dodatne haljine cvetnog printa iz Zare, izdvojili za Vas možete pogledati u galeriji ispod. 

zara.rs Aktuelna ponuda cvetnih haljina u Zari