PUF RUKAV NAS NE NAPUŠTA NI OVE SEZONE: Neodoljiv kroj haljine domaćeg brenda nateraće vas da je poželite istoga trena

Idealan model za modno ekperimentisanje.

screenshoot/mona.rs 

Haljine u ormanu svake devojke zauzimaju posebno mesto. Volimo ih što u isto vreme mogu biti ženstvene, elegantne i opuštene, a isto mogu se lako prilagoditi različitim stilovima što ih čini lako kombinovanim komadima.

Mona je domaći brend koji nas je na prvu osvojio negovanjem onog najlepšeg u ženi - ženstvenosti i čiste elegancije. Kada nam je potrebna dobra, kvalitetna kožna torba često nam je prva pomisao da pogledamo Moninu ponudu.

Međutim, Mona odavno nije omiljeni domaći brend samo miljenicama torbi, već i damama koje vole da se lepo i stilizovano obuku. Brend poseduje najbolju ponudu što se tiče odevnih komada prikladnih za posao, korporativne, ali šik i moderne košulje, bluze i odela.

Ovoga puta odlučili smo da pogledamo njihovu ponudu haljina i jedna nam je posebno zapala za oko. Haljina je bela, sa tufnicama i ima puf rukave.. pa može li nas nešto više asocirati na proleće? Model je praktičnog kroja, mini dužine i zamljivog izreza na leđima.

izrez na ledjima
screenshoot/mona.rs 

Osim ovih detalja, haljina je ukrašena zanimljivim okovratnikom i dugmadima sa logom sidra što je čini prikladnom i za dnevne poslovne i kežual varijante. Ovakav model haljine praktično je nositi i uz patike i uz trenutno popularne glomazne cipelice, a za neke glamuroznije prilike, poput novih proslava svadbi i venčanja,  sjajno se slaže uz cipele sa potpeticom.

Nebitno od prilike, ova haljina budi maštu i podstiče kreativnost u modnom smislu, u njoj ćete delovati samouvereno i modno osvešćeno!

bela haljina sa tufnama
screenshoot/mona.rs 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši