Ana Ivanović, jedna je odnajstilizovanijih žena na svetu. U svakoj prilici odevena je po poslednjoj modi, a prepoznatljiva je po svedenom i elegantnom oblačenju.

Lepa Ana je mnogo puta viđena na crvenom tepihu i njena izdanja su uvek bila predmet medijske pažnje, a tako je ostalo i do dana današnjeg kada svojim dnevnim kombinacijama uspeva jednako da oduševi. 

Ovoga puta je izabrala cvetnu haljinu u plavoj boji, spuštenih ramena i šlicem. Po svemu sudeći, lepršave haljine i cvetni print ćemo viđati na svakom koraku u narednom periodu.
Kombinacija plave i bele boje uvek je dobar izbor, a Ana je svoj autfit upotpunila belim papučama sa štiklom, koje su ponovo vratile na listu trendova!

Osim što suptilno naglašava ženske atribute i ističe gola ramena, ovaj model i izdužuje žensku figuru.

Iako je njen stil uvek u skladu sa najnovijim trendovima, u suštini je vrlo odmeren i s pravim balansom kada je u pitanju isticanje figure. Pored elegantnog stila oblačenja, ona je uvek svedeno i minimalno našminkana, što dodatno ističe njenu prirodnu lepotu.

Meteorolozi najavljuju dolazak toplijih dana uskoro, pa ukoliko već niste, obavezno nabavite barem jedan ovakav model koji će obeležiti sezonu.