Tako je ove sezone rečl o "cage" modelu sandala, koji nas najviše asocira na sandale kakve nose naše deke, ali one sada dolaze u šik izdanju koje će svakoj kombinaciji doprineti onaj statement izgled.

Možete ih voleti ili mrzeti, ali njihova zanimljiva i pomalo edgy estetika definitivno otvara velik izbor za specifične odevne kombinacije.

Svi oni koji vole da eksperimentišu sa modom, ne sumnjamo, već imaju ovaj model u svojoj kolekciji. Možda pomalo čudno, ali ovaj model se sjajno slaže uz haljine i sve te girly komade, kao i basic stilove koji ovim sandalama dopuštaju da apsolutno dominiraju autfitiom.

Iako na početku mogu biti odbojne, samo je potrebno isprobati ih u nekoliko različitih kombinacija i shvatiti koliko su praktične za većinu kako dnevnih, tako i večernjih prilika.

Osim girly stilovima, ove sandale odlično pristaju i na one pomalo muške kombinacije sa širim modelima pantalona, odelima uopšteno. 

Ove sandale možete pronaći u Zari, a one dolaze u crnoj i bež boji, ali favorit većine je definitivno crni model koji je svojom neutralnošću kupio mnoge.

Zara: 9,990 dinara

zara sandale
Print Screen/Zara 

Zara: 3,990 dinara

zara sandale
Print Screen/Zara