EFEKTNE CIPELE SA ŠNALOM: Pronašli smo POVOLJNU zamenu za "manolice" o kojima sve ŽENE MAŠTAJU

Svaka odevna kombinacija izgledaće bolje i ženstevnije uz neki par visokih štikli. Ipak, lepota štikli je što dolaze u raznim bojama, modelima i stilovima. A sada su svi odlepili za onima sa upečatljivom šnalom.

Youtube 

Kako se proteklih godina, moda devedesetih polako vraća, tako su se na velika vrata vratile i salonke upotpunjene zanimljivim detaljima. 

Ovakve cipele odlično pristaju i uz elegantni stil za svečane prilike, i uz dnevni kada autfit želimo da razbijemo cipelama.

Niko ne želi da radni dan provede u neudobnoj obući. Koliko god vam pričali da “lepota mora da boli”, to nije tačno, posebno kada je u pitanju obuća u kojoj treba da provedete nekoliko sati. Bez problema možete pronaći odgovarajuće cipele koje su po poslednjoj modi, a koje izgledaju neverovatno, i pre svega su više nego udobne.

Verujemo da su ih sve žene zapazile u legendarnoj seriji "Seks i grad", kada Zverka umesto prstenom, Keri zaprosio plavim Manolo cipelama.

via GIPHY

Kultni status u modnom svetu imaju cipele sa potpisom Manola Blanika. Prepoznatljive su po srebrnoj šnali na prednjoj strani, obožavane su kod mogih žena koje ih biraju za venčanje. Ovo nimalo ne čudi, s obzirom na to da se u jednom modelu spaja elegancija, klasika, i urbani pristup modi.

Koliko su revolucionarne i svetske govori i njihova cena od 900 evra od koje nam se vrti u glavi. Zato su se igri priključili i mnogo pristupačniji brendovi kod nas, poput Šafrana u čijoj ponudi se mogu pronaći ovakve cupele za svega 2.990 dinara. A u radnjama obuće imate mogućnost i kupovine samo aksesoara kao što su šnale za obuću kojima možete osvežiti cipele koje već posedujete.  

štikle
screenshoot/shop.safran.rs 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši