Ela Dvornik je poznata zaljubljenica u modu koja rado pristupa mnogobrojnim modnim eksperimentisanjima koje obožava da deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.
Nedavno je podelila jednu vrlo nosivu street style kombinaciju u kojoj dominiraju komadi koji odbijaju da izađu iz mode.

Pre svega spontana i prirodna. Ono u čemu najviše uživamo jesu njeni autfit predlozi, kao što je slučaj bio i ovoga puta u kombinaciji koja je većinu oduševila. Neonska majica je dočekala vedrije dane, a cipele sa bodljama je nešto što smo svi obožavali još pre nekoliko godina. Izgleda da ih je Ela uspešno vratila ponovo na listu najpoželjnijih štikli ove sezone.

Urbano izdanje začinila je visokim potpeticama potpisom američkog dizajnera Stevea Maddena. Tačnije to je model salonki Vala-S Nude koji je ukrašen nitnama. Ove prepoznatljive cipele prvi je osmislio francuski modni dizajer, isteimenog brenda, Christian Louboutin, a onda su se high street brendovi ugledali na taj model, nekada najtraženijih cipela među svetskim modnim krugovima. 

steve madden štikle
printscreen/ fashionandfriends 

Ukoliko vam se nimalo ne dopada što se njihovo vreme opet vratilo, imamo i za vas predlog jednostavnih, klasičnih salonki koje možete pronaći kod nas. 

zara štikle
zara.rs 

Ove modele lako možete pronaći na Zarinom i Nine West sajtu. 

nine west štikle
ninewest.rs