Nebitno da li preferirate ležerniju obuću, elegantniju ili ekstravagantniju, uz trendove za ovu sezonu, koje nam je Ena predstavila, uživaćete na svakom koraku i definitivno biti primećeni.

Obzirom da joj svakodnevno pristižu pitanja koje su to patike, cipele, papuče koje voli, odlučila je da sve trenutno omiljene nove cipele objedini u jedan haul video. 

Na početku videa se požalila kako je Zara iz nedelje u nedelju sve više razočarava i kako joj se ništa ne dopada iz trenutno aktuelne kolekcije, pa da s tim u vezi ne pamti kada je poslednji put kupila nešto od odeće. Fokus joj je trenutno na obući, najviše traga, kupuje i ulažem u dobre, kvalitetne komade.

Neki modeli biće vam poznati jer sa sobom nose retro efekat, koji smo tokom prošle godine već iskusili. Dok će drugi biti fanastično i neočekivano iznenađenje.

Balenciaga track patike

Prezadovoljna je modelom i po njenom mišljenju idu uz sve! Za razliku od svih ugly sneaker ove patike su preudobne i nisu joj teške. Voli ih i uz sređenije kombinacije, ali i uz one potpuno kežual.

Prada cipele

Najmoderniji par mokasina i kako modni stručnjaci kažu - jedini par obuće koji vam je potreban ovog proleća. Po Eninom mišljenju ovo su zaista cipele sezone, udobne su i slažu joj se uz raznorazne kombinacije. Istina je da malo idu u pravcu muške mode na ženama, ali po Eninom mišljenju imaju posebnu crtu ženstvenosti.

Gucci slingback with Horsebit cipele

Kako Ena kaže- savršenstvo bez mane! Potpuno retro fazon kakav nas podseća na cipele kakve nose naše mame i bake. Roza boja, prihvatljiva visina štikle i tanki kaiš savršeno ističu ženstvenost na svakoj dami. 

Valentino papuče

Kaže da je to bila ljubav na prvi pogled i da je ovo najlepša boja zele kože koju je u životu videla, a znamo da je zelena trenutno najtrendi boja po mišljenju modnih gurua. Prvenstveno joj se svideo ovaj model u žutoj boji, ali su one imale dodatni kaiš oko članka za koji Ena smatra da dosta skraćuje nogu, a obzirom da su ravne i špic im je prilično dugačak, za tim nije bilo potrebe.

Detaljnija objašnjena, lične komentare i iskustva sa poručivanjem cipela iz inostranstva možete pogledati u njenom videu ispod.