Kada spomenete reč "influenser", prvo što većini prođe kroz glavu su: visoka zarada, sjajne krpice, putovanja, i uopšteno - raskošan život.

Ipak, svaka medalja ima dve strane, a koliko je težak "influenserski hleb" osetila je ovih dana na svojoj koži i blogerka Ena Luna, kada se našla na meti kritika zbog onoga što je obukla. 

Naime, kada je objavila fotografiju iz bivše Versaće vile, internet se usijao. Verovali ili ne, okidač je bio korset koji je ponela, a zbog njenog dekoltea, vodila se ogromna polemika na Twitteru.

"Da li ima prave grudi", "konačno je izvadila silikone", "užasno joj stoji", "odakle joj hrabrost da obuče ovako nešto"... samo su neki od negativnih komentara koji su se nizali na Tviteru, ali nisu svi delili isto mišljenje.

Na Instagramu je situacija bila potpuno drugačija, pa su je žene većinom podržale sa: "Goriš ženo!", "U moru silikonskih lepotica, konačno jedna prirodna i normalna žena", "Grmiš!", "Đani je zadovoljan", "Dok većina žena povećava grudi u Photoshopu, Ena kraljica ih smanjuje"... 

Za kratko vreme, fotografija je prikupila preko 28 hiljada lajkova, pa je ovo definitivno jedna od influenserkinih najpopularnijih objava u poslednjih nekoliko dana. 

Korseti su se, bez sumnje, vratili na velika vrata, o čemu smo vam već pisali, a možete se podsetiti OVDE, a ovaj Versaće model košta preko 500 dolara. 

Iako pompa traje danima, Ena se za sada nije oglašavala povodom napada na Tviteru, ali jedno je sigurno - pored skupog ukusa i dubokog džepa, za ovako oskudan model, ipak je potrebno i malo hrabrosti.