Kako smo većinu prošle godine proveli zatvoreni u domovima i kućnim kancelarijama, a čini se da se taj trend nastavlja i u 2021.

Bili smo fokusirani na odmaranje uz Netflix, a jedna od serija koja je obiležila prošlu godinu je i ona "Bridgertone", koja je bila toliko gledana da se upravo snima i nova sezona. Inače, serija je originalno bila zamišljena kao samo jedna sezona, međutim fanovi su presudili da snimanje ide dalje.

KORSETI SU TRENUTNO NAJTRAŽENIJI MODNI KOMAD NA INTERNETU: Za sve je kriva HIT serija koja je osvojila svet
screenshoot youtube 

Osim zanimljive radnje, predivnih glumaca, seksi scena i zapleta, ono što najviše oduševljava su i kostimi Elen Mirodžnik koja je se maksimalno potrudila oko dizajna i osmišljavanja kostima koji su toliko popularni da ih fanovi širom sveta kopiraju premda je reč o istorijskim kostimima. Jedan od komada, ako je verovati statistici portala "Lyst" je i činjenica da su trenutno korseti najtraženiji komad na internetu.

KORSETI SU TRENUTNO NAJTRAŽENIJI MODNI KOMAD NA INTERNETU: Za sve je kriva HIT serija koja je osvojila svet
screenshoot youtube 

Brojne žene guglaju web shopove u potrazi za korsetom koji bi mogle nositi u svakodnevici i tako ovim teškim vremenima da će onaj potrebni magični trenutak. Ko zna, možda je reč o novom trendu za 2021. - istorijski kostimi vraćaju se na velika vrata. 

screenshoot youtube Nakon emitovanja hit serije, žene širom sveta poludele su za ovim istorijskim komadom garderobe.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas