Bivša teniserka Ana Ivanović objavila je na svom Instagramu fotografiju u beloj haljini, koja je nastala ranije, jedne letnje večeri. Haljina je lepo istakla njeno negovano i zategnuto telo, prati liniju tela i ima veoma zavodiljivi i dubok šlic na boku.

Sasvim je jednostavna, a tako posebna. Valjda je u tome njena čar, jer često jednostavni i svedeni krojevi najbolje istaknu lepotu žene.

Ana obožava klasiku, ne voli da se razmeće luksuznim komadima, a uvek izgleda romantično i ženstveno. Međutim, neretko nas iznenadi i oduševi smelim, seksepilnim i glamuroznim izdanjima. Baš takva je bila njena bela letnja haljina, a malo je reći da je njena objava oduševila njene pratioci i obožavatelje koji su joj uputili niz komplimenata na račun izgleda.

Ana je svoju elegantnu letnju haljinu kombinovala uz veoma zabavne, šik zelene sandale sa visokom potpeticom. Njihova živahna boja i kaiševi su pravi “san letnje noći”, a odlično su razbile ovu neutralnu haljinu i došle još više do izražaja.

Ivanovićeva se ovom objavom prisetila leta i napisala:

„Bukvalno brojim dane da se vratimo u normalu. A do tada bismo trebali da se prisećamo lepih noći kao što je meni bila ova“.

Dok čekamo leto, rado ćemo maštati o nekoj haljini koja je baš poput Anine, a u kojoj ćemo uživati u svim čarima sunca i koktelima i nadamo se - slobodi.