Nekadašnja teniserka Ana Ivanović čestitala je Dan zaljubljenih svom partneru, fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru i obratila mu se emotivnim rečima.

- Ne postoji mesto na svetu gde bih radije bila, nego ovde sa tobom. Hvala ti što si moj Valentin svaki dan. Mnogo te volim - napisala je Ana u opisu zajedničke fotografije na Instagramu na kojoj su srećni i zaljubljeni kao prvog dana.

"Prelepi ste zajedno", "Savršeni", "Srećno", "Da slavite još dugo dugo", neki su od komentara koji su se našli ispod Anine slike Podsetimo, Ana i Bastijan su se 2016. godine venčali, a imaju dva sina Luku i Leona.

Vezu srpske teniserke Ane Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera nemački mediji su otkrili početkom septembra 2014. godine. Tu tajnu odao je Bildu trener košarkaša Bajerna Svetislav Pešić.

- Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana. Neka se deca vole i drže za ruke! - rekao je tada Pešić. Vest je odjeknula kao bomba i od tog trenutka počela je euforija za atraktivnim parom! Nemački mediji su očekivano otkinuli na priču o prelepoj srpskoj teniserki i njihovom omiljenom fudbaleru.

Ana na kopačkama

Kapiten nemačke reprezentacije je vrlo brzo na sve načine počeo da pokazuje svoju ljubav prema Ani. Prvo je na kopačkama ispisao njeno ime, datum početka veze s njom (5. 9. 2014) i „dušo“, reč kojom se obraća svojoj devojci. A onda je usledilo i javno iskazivanje emocija. Švajni je počeo da prati Anu širom sveta. Iz publike joj je pružao podršku, navijao iz sveg srca s tribina. Pad u formi sportski stručnjaci počeli su da pripisuju upravo novom vezom talentovanog fudbalera. Međutim, Bastijanu je bila važna samo Ana. Koliko su njoj bile preko potrebne njegova podrška i ljubav, govori i podatak da je sve bolje igrala i s vremenom se vratila u formu.

Bastijan zbog Ane ostavio manekenku

Romansa Ane Ivanović i Bastijana Švajnštahgera dodatno je bila začinjena fatalnim činjenicama jer je fudbaler zbog Ane ostavio verenicu Saru Brandner, s kojom je bio do 2007. godine. Nemačka je očekivala venčanje kapitena reprezentacije i plavokose manekenke, kojoj je posvetio osvajanje Svetskog prvenstva, ali srpska teniserka im je priredila hladan tuš!