Bliži se taj čuveni praznik ljubavi, a ako još ne znate čime da obradujete voljenu osobu, ne brinite. "Pronjuškali" po internetu i našli pregršt ideja koje bi vas mogle inspirisati. 

Naravno, na kraju je najbitnija pažnja. Ili, znate kako kažu - neka je i cvet, ali da je od srca! Uostalom, samo to se i računa! Pa da počnemo. 

Želite da budete posebno romantični? Nema problema, šta kažete na tačnu fotografiju neba onog dana kada ste se upoznali? 

Poklon za Dan zaljubljenih
etsy.com Poklon za Dan zaljubljenih

Iako originalni poklon možete nabaviti sa Etsija, klikom OVDE, ovako nešto možete napraviti i sami. Potrebno je da na OVOM linku upišete datum, vreme i mesto, a potom sačuvate fotografiju ištampate u obližnjoj kopirnici. Kreativno, zar ne?  

Ili, možete čak i da kupite zvezdu i to od 40 dolara pa naviše, a link za to ćete naći OVDE.

Zaveti sa venčanja kao ideja za poklon
goodhousekeeping Zaveti sa venčanja kao ideja za poklon

Oni koji su u braku, mogu da ištampaju i urame zavete sa venčanja. Lep način da se prisetite dirljivih reči sa vašeg posebnog dana.

amazon.com Kartice sa zadacima za parove

Kartice za parove su odlična ideja za one sa malim budžetom. Originalna ideja je sa Amazona, ali kako nemate dovoljno vremena da vam ovo stigne na vreme, možete ih napraviti sami. Smislite kreativne ideje - od doručka u krevetu, pa do odlaska na neke romantične lokacije, zajedničko tuširanje ili slično... mogućnosti su beskrajne, a verujemo da će se ovo dopasti i muškarcima i damama. 

Buketi nisu samo za dame, ali ukoliko ste zasta rešene da svoju jaču polovinu iznenadite originalnim poklonom, man-bouquets je nešto najpopularnije u poslednje vreme. Vi birate šta ćete u buket spakovati - neko dobro piće, grickalice, čokoladice, ili, kao u gornjem slučaju, suhomesnate proizvode. Ali, ako je vaš dragi pivopija, kombinacija draft piva je uvek pun pogodak! 

Pivo kao poklon za njega
amazon.com Pivo kao poklon za njega

A ako želite da se vaš dragi oseća kao kralj, ili bar kao lord, to sada zaista možete učiniti. Za £27, što je 36€, možete kupiti jedan kvadratni metar zemlje i učiniti svog muža, dečka, brata, druga… Lordom! Ozbiljno! Evo i linka za one zainteresovane OVDE.

Dan zaljubljenih poklon
Shutterstock 

Kolačići su takođe sjajan način da iznenadite voljenu osobu. Em su slatki, em lepo izgledaju, pogotovo ako se odlučite za neku vrstu medenjaka.

 U galeriji pogledajte šta smo sve to još pronašli za vas: 

amazon.com Ideje za Dan zaljubljenih

Voleli ili ne Dan zaljubljenih, ovo je lep povod da se tog dana malo više posvetite svom partneru. Možda da izađete negde na večeru ili neku neobaveznu šetnju.

Važno je da budete sami, zajedno, daleko od svih obaveza i uživate jedno u drugom. Kupite voljenoj osobi nešto što će je podsetiti bas na to veče i te vaše zajedničke trenutke.

Može to i biti neki mali znak pažnje, neki simbolični poklon samo vama značajan. Možete i otvoriti neku bocu vina u to ime. Postoji mnogo načina da jedno veče učinite magičnim, uz samo malo truda i volje. Možete iznenaditi svog partnera večerom kod kuće uz sveće i laganu muziku, pa kao šlag na tortu izvaditi poklončić.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas